Social

O persoană a suferit arsuri pe 40% din corp, în urma unui incendiu izbucnit la o casă

Fotografie de arhivă

O persoană a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 40% din suprafața corpului, în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la o casă dintr-un sat din Munții Apuseni, care a afectat, de asemenea, două camere ale locuinței și bunurile materiale aflate în acestea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit sâmbătă cu o autospecială cu apă și spumă, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul După Deal, comuna Ponor.

„La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta în interiorul locuinței. Au fost afectate două camere ale locuinței, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, și bunuri materiale aflate în acestea. Totodată, a fost preluată de către echipajul SMURD o victimă cu arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 40% din suprafața corpului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alexandru Crișan.

Victima va fi transportată la UPU Alba Iulia.

„Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca: efect termic la materiale combustibile inflamabile”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.