Social

Un adolescent ar fi căzut în râul Mureș. Este căutat mai multe echipe de salvare

Un adolescent din Alba Iulia, care ar fi căzut duminică seara în râul Mureș, este căutat de patru echipe ale ISU, dintre care una cu barca, într-o intervenție coordonată la fața locului de către șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, locotenent colonel Ovidiu Nicolae Costea.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru căutarea-salvarea unei persoane în zona pontonului din Partoș, municipiul Alba Iulia. (…). Din primele informații, este vorba de un băiat, de 15 ani, din Alba Iulia”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alexandru Crișan.

Potrivit acestuia, se acționează pentru căutarea minorului atât în albia râului Mureș, cât și pe ambele maluri ale acestuia.

„Totodată, au fost constituite 3 echipe de căutare/observare directe de pe mal și 1 echipaj căutare – salvare cu barca pe râul Mureș. Intervenția este coordonata la față locului de către Inspectorul șef al ISU Alba”, a precizat Alexandru Crișan.

Reprezentantul ISU Alba a menționat că printre forțele și mijloacele de intervenție prezente în zona căutărilor este și o autospecială cu scafandri cu barcă pneumatică, doi ofițeri și 15 subofițeri.

Din ordinul inspectorului șef al ISU Alba, a fost dispusă suplimentarea personalului aflat în tură liberă și intervenția cu încă o barcă pneumatică de la Detașamentul de pompieri Aiud, a adăugat Alexandru Crișan.

One Comment

  1. Pingback: Au fost reluate căutările băiatului dispărut în Mureș | Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.