Administrație

Supărat că l-a prins Ziua Națională cu lucrările neterminate, primarul Teiușului dă vina pe predecesori

Nemulțumit că mai este doar o zi până la marea sărbătoare națională cu lucrările din centrul orașului nefinalizate, primarul Teiușului, Mirel Vasile Hălălai, dă vina pe predecesori pentru această situație. Miercuri dimineață, în ajunul Zilei Naționale, el a scris pe pagina sa de socializare o postare acuzatoare la adresa „unei administrații trecute”.

„Reparăm prostia și incompetența unei administrații trecute, care și-a demonstrat pe deplin incapacitatea de a face lucrurile bine”, a scris Hălălai. El explică situația potrivit căreia predecesorilor săi le-a fost „mult mai ușor să pună pavaj peste o lucrare veche din dorința de a arăta ca faci ceva…”

În postarea sa, Mirel Vasile Hălălai nu nominalizează totuși pe nimeni.

„Iată că a venit vremea să aducem la nivelul asfaltului această zonă și să punem în valoare o zonă comercială unde puteai ajunge doar dacă erai bine antrenat sau te ajuta cineva să urci”, acuză actualul edil al orașului Teiuș, după care își cere scuze pentru disconfortul creat localnicilor și dând asigurări că „ne vom bucura cu toții de această lucrare binevenită”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.