Politică

O rachetă balistică rusească a căzut lângă un oraș din Republica Moldova. Poliția de frontieră a intrat în alertă

O rachetă a căzut lângă un oraș din Republica Moldova luni, când bombardamentele rusești au fost intensificate. Poliția de frontieră și-a intensificat și ea patrulele și gradul de atenție.

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a anunțat că o rachetă a fost descoperită de poliția de frontieră în apropierea orașului Briceni.

Poliția de frontieră este în alertă din cauza bombardamentelor rusești: „În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi (luni – nota red.), și-au intensificat gradul de atenție”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI) al Republicii Moldova.

În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona Inspectoratelor Briceni și Ocnița.

„În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU”, a transmis MAI – Republica Moldova.

Rusia a dezlănțuit luni un nou baraj de rachete asupra Ucrainei, iar populația este îndemnată să se îndrepte spre adăposturi și apărarea antiaeriană a intrat în acțiune, relatează Reuters și CNN.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.