Mozaic

Google dezvăluie, miercuri, topul celor mai populare căutări ale românilor

Google România va prezenta, miercuri, într-o conferință de presă, listele cu cele mai populare căutări în online realizate de către români în 2022, de la filme la rețete, până la curiozități și definiții.

„Google te invită să afli care au fost momentele care au generat cel mai mare interes în căutările românilor în 2022, care au fost cele mai populare filme, rețete, seriale, idei sau cele mai «arzătoare» întrebări adresate în Google. Vom avea anul acesta un nou «cocovan»? Care au generat un interes mai mare în căutări: schimbările climatice sau iPhone 14? Răspunsurile le vom afla din topurile celor mai populare căutări pe Google în România în 2022”, notează organizatorii.

În 2021, în topul celor mai populare căutări pe Google, în România, s-au aflat trei subiecte legate de vaccinare – Certificatul verde, Loteria vaccinării și programarea pentru vaccinare, dar și detalii despre Campionatul European de Fotbal, programat pentru 2020 și amânat pentru 2021.

De asemenea, românii au fost interesați să afle informații despre iPhone, dar și despre serialul „fenomen” Squid Game, despre jucătoarea de tenis Emma Răducanu sau despre actrița și vedeta de televiziune Alexandra Dinu, precum și despre moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.