Social

Femeie reținută după ce a spart geamul ușii postului de poliție din Berghin

O femeie din Alba Iulia a fost reținută după ce, pe fondul unui conflict cu concubinul său, a aruncat, duminică, cu o piatră în geamul ușii Postului de poliție din Berghin, spărgând foaia exterioară a acestuia.

Potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, duminică, o femeie de 37 de ani, din Alba Iulia, care locuia fără forme legale pe raza localității Berghin, ar fi avut un conflict cu concubinul său.

„Aceasta ar fi ieșit din locuință și ar fi escaladat gardul Postului de Poliție Berghin, care este situat vis-a-vis de casa bărbatului, iar din curtea postului de poliție ar fi aruncat cu pietre spre locuința concubinului său. Ulterior, când femeia a aflat că partenerul său a sunat la 112, a aruncat cu o piatră în geamul ușii postului de poliție, iar foaia exterioară a geamului a fost spartă”, se menționează în comunicat.

Acum, femeia este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Ea a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.