Social

Polițiștii au oferit dariri copiilor, în cadrul unei campanii umanitare de Crăciun

Mai mulți copii din familii monoparentale din zona Blajului, precum și un băiat din Alba Iulia fascinat de luminițele festive au avut parte de surprize deosebite din partea polițiștilor din Alba, implicați într-o tradițională campanie umanitară de Crăciun.

„Anul acesta, Moș Crăciun, însoțit de polițiști, a poposit la Crăciunelu de Jos și la Blaj, unde s-a întâlnit cu Adelina, Valentina, Sofia, Isabela și Alexandru, copii silitori și cuminți, care cresc în familii monoparentale și cărora le-a dăruit produse electronice, rechizite, jocuri, dulciuri și fructe”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

De o surpriză deosebită a avut parte și Tudor, un băiat din Alba Iulia, care iubește Crăciunul și care este fascinat de luminițele festive, specifice acestei perioade. Împreună cu Moș Crăciun, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Alba l-au dus cu autospeciala de poliție până în comuna Sântimbru, unde, prin bunăvoința unui localnic, Bogdan Ioachim, băiatul s-a putut bucura de miile de luminițe de Crăciun care îi decorează acestuia curtea.

În plus, decorul de Crăciun realizat de mama lui Tudor, special pentru el, în fața locuinței lor, a fost întregit de Moșul și de ajutoarele sale cu un om de zăpadă luminos.

Campania umanitară a polițiștilor din județul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruiește din suflet!”, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.