Social

Incendiu la o bucătărie de vară din Războieni-Cetate

Un incendiu violent a izbucnit joi seara la o bucătărie de vară din cadrul unei gospodării din localitatea Războieni-Cetate. Pompierii din Aiud și din Ocna Mureș au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

„Detașamentul de pompieri Aiud în cooperare cu SVSU Ocna Mureș intervin pentru localizarea și stingerea unui incendiu în loc. Războieni-Cetate”, au anunțat reprezentanții ISU Alba, care au mai precizat că, „din informațiile preliminare primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească”.

Potrivit pompierilor, la sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga anexă gospodărească (bucătărie de vară).

„Forțe de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, ne mai fiind pericol de propagare al acestuia la o locuință și mai multe anexe aflate în proximitate”, au mai precizat reprezentanții ISU Alba.

Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 30 de metri pătrați și nu s-au înregistrat victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.