Administrație

Ministerul Dezvoltării a aprobat 123 de noi proiecte finanțate prin PNRR

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțează 123 noi investiții, în 111 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat miercuri ministrul Cseke Attila.

Proiectele, în valoare totală de 352.318.738,65 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele Valul Renovării și Fondul Local din PNRR, a precizat un comunicat de presă.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 17 noi proiecte, în valoare totală de 111.358.195,71 lei, depuse de 14 autorități locale pentru lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a unor instituții publice și clădiri rezidențiale multifamiliale.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 106 de noi proiecte, în valoare totală de 240.960.542,94 lei, depuse de 97 de autorități locale, pentru proiecte care vizează reabilitarea și eficientizarea energetică a unor instituții publice.

Lista proiectelor finanțate este disponibilă la secțiunea Dezvoltare teritorială, subsecțiunea PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență a paginii Ministerului Dezvoltării: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.