Mozaic

Iubirea pentru shaorma, în 2022! Un clujean și-a comandat-o de 746 de ori de pe o singură aplicație

Pentru un bărbat din Cluj în 2022 nu a existat iubire mai mare decât iubirea pentru shaorma! De pe o singură aplicație, clujeanul și-a cumpărat shaorma de 746 de ori.

Un bărbat din Cluj a bătut toate recordurile în 2022, fiindcă și-a cumpărat de 746 de ori shaorma de pe o singură aplicație de comandat mâncare, scrie monitorulcj.ro.

„Cred că a avut undeva la 746 de comenzi. Enorm. Chiar a comandat de 142 de ori un snițel de pui, ceea ce ne-a impresionat și pe noi. Ni s-a părut ceva wow”, a spus Răzvan Acsente, director marketing aplicație, potrivit observatornews.ro.

În 2022, românii au comandat intens shaorma, cheesburgeri și cartofi prăjiți cu sos de usturoi. Practic, mulți mâncau ziua cheeseburger și noaptea shaorma.

Obiceiurile se schimbă doar la început de an, când oamenii încearcă să comande mai sănătos: „Da, se întâmplă în fiecare an, până pe 15 ianuarie. Produsele cu mai puțin carbohidrați, cu mai puține calorii sunt cele mai comandate.”

Tot un clujean a bătut un alt record anul trecut: a avut cea mai scumpă comandă de mâncare din țară, în valoare de peste 4.000 de lei: „Domină birourile, mai ales ziua. Mai nou au început să își comande la farfurie, cred ca să nu se mânjească de usturoi și sosuri. Din 100 de shaorma, 25-30 sunt pe livrări”, a spus un manager de shaormerii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.