Social

Cruzime inumană. Câini de stână, spânzurați în pădure

Imagine publicată de Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului pe contul de Facebook

Caz de o ferocitate ieșită din comun a fost depistată de membrii Organizației pentru protecția mediului și combaterea braconajului, în Bistrița-Năsăud, unde au fost surprinse cadavre canine spânzurate în pădure. Polițiștii din Bistrița au deschis o anchetă.

Câini de stână, spânzurați în pădure

„Un coleg al nostru a observat in cursul zilei de sâmbăta doi câini spânzurați in pădure, lângă satul Silivașu de Câmpie, Jud Bistrița-Năsăud. Par a fi câini de întors de oile. Ne-am deplasat la fata locului și noi, împreuna cu patrula Secției 3 de poliție Rurala Lechinta, iar ulterior pentru cercetări la fata locului, Biroul pentru Protecția Animalelor și un criminalist. Cercetările sunt in curs”, au transmis reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Imaginile publicate de Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului pot fi văzute aici. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional!

„În această după-masă, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați despre existența a două cadavre canine în extravilanul localității Silivașul de Câmpie.

La locul evenimentului intervine echipajul din cadrul Biroului Pentru Protectia Animalelor și un specialist criminalist.

Cercetările sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările producerii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, conform Legii 205/2004”, transmite și IPJ Bistrița.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.