Social

Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un sens giratoriu din Sebeș

Un tânăr de 21 de ani a murit, duminică seara, după ce s-a răsturnat cu autoturismul într-un sens giratoriu din municipiul Sebeș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Secția de pompieri Sebeș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Sebeș, unde, conform informațiilor preliminare, era o persoană încarcerată.

Forțele de intervenție care au ajuns la locul accidentului au găsit în autoturism o persoană inconștientă. După ce victima aflată în stop cardio-respirator a fost extrasă din autoturism, ea a fost predată echipajului medical, care a început manevrele de resuscitare.

„Din nefericire, trupul băiatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Poliția a precizat că tânărul, în vârstă de 21 de ani, se afla singur în mașină.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, mașina condusă de tânăr a intrat cu viteză foarte mare în sensul giratoriu, răsturnându-se după ce s-a izbit de zid.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.