Social

O mașină care transporta muncitori s-a răsturnat într-o carieră minieră. Trei persoane au murit

Trei persoane au decedat şi alte opt au fost rănite, marți, în urma unui accident în care au fost implicate 25 de persoane (foto: ȘtirileProTv.ro)

Trei persoane au decedat şi alte opt au fost rănite, marți, în urma unui accident în care au fost implicate 25 de persoane.

Un accident grav s-a produs marți, într-o carieră minieră din Gorj, după ce o mașină plină cu muncitori s-a răsturnat. Sunt trei morți și opt răniți, ia planul roșu de intervenție a fost activat.

Deoarece zona nu este accesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție.

Potrivit ISU Gorj, una dintre persoanele rănite este în drum spre spitalul Motru, două sunt în drum spre spitalul din Târgu Jiu şi una a fost preluata de elicopterul SMURD. Toate sunt conştiente şi cooperante în acest moment, a precizat sursa citată.

Potrivit primelor informații comunicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, a fost activat Planul roşu de intervenție, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri, paramedici şi ambulanțe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.