Administrație

Aiud. Au început lucrări de modernizare pe strada Avram Iancu

Primăria municipiului Aiud anunță că au demarat lucrări de modernizare pe strada Avram Iancu, lucrările desfășurându-se pe partea dreaptă a străzii, sensul de mers Aiud – Măgina, motiv pentru care circulația se desfășoară în condiții de șantier.

„În prezent se circulă pe două benzi îngustate, iar când lucrările vor ajunge în zona intersecției cu strada Liviu Rebreanu, se va circula pe o singură bandă de mers, cu semafor”, se arată într-o informare făcută de reprezentanții primăriei pe pagina de socializare a instituției.

„Având în vedere aceste aspecte, vă rugăm să respectați semnalizarea rutieră și să acordați o atenție sporită în timp ce circulați prin această zonă, mai ales în zona Școlii Gimnaziale Ovidiu Hulea Aiud”, se mai precizează în informare.

„Vă vom ține la curent cu progresul lucrărilor întrucât suntem în legătură constantă cu constructorul și cu Consiliul Județean Alba. Vom face tot posibilul pentru a fluidiza traficul, iar cu sprijinul dumneavoastră vom evita orice inconveniente”, mai transmit reprezentanții autorității locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.