Social

Bărbat din Câmpeni agresat de partenera sa

O femeie din orașul Câmpeni, județul Alba, nu mai are voie să se apropie de concubinul său, după ce, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat, de 48 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia, în vârstă de 50 de ani, și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său”, se menționează în comunicat.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind întocmit dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.