Social

Femeie răpită și încuiată în portbagajul unei mașini care apoi a fost incendiată

Polițiștii bucureșteni au reușit să salveze o femeie care ar fi fost forțată de partenerul său să intre în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-ar fi dat foc.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei transmis Agerpres, luni dimineață, în jurul orei 4,40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

„Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, se precizează în comunicat.

În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical, menționează polițiștii.

La scurt timp, arată sursa citată, în zona unei stații de alimentare cu carburanți din apropiere a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism, spune DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.