Social

Acuzat de omor, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare

Mario Iorgulescu nu se mai află în țară de ani buni, astfel încât el este „Most Wanted” pe site-ul Poliției Române

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat, vineri, de magistrații Tribunalului București la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare pentru omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

De asemenea, instanța a decis că acesta trebuie să plătească câte 100.000 de euro și 50.000 de lei pentru două dintre părțile civile din dosar, decizia nefiind însă definitivă.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce a consumat cocaină și alcool.

Imediat după producerea accidentului, Iorgulescu a părăsit teritoriul țării, iar după ultimele informații el se află în Italia.

În august 2020, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Procurorii notează că, la data de 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a condus un autoturism marca Aston Martin model DBS, cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, și a pătruns pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Şoseaua Chitilei și strada Teodor Neagoe.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat mașina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, Mario Iorgulescu nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum, susțin procurorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.