Mozaic

Atelierul „BebeBiblioteca” la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Miercuri, 22 februarie 2023, începând cu ora 17,00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc un nou atelier de parenting, în care cei prezenți vor afla cum să depășească anumite provocări, întărind în același timp relația cu copilul său.

Ediţia lunii februarie va fi prima ediţie în care organizatorii vor relua seria întâlnirilor fizice cu toţi cei ce doresc să afle răspunsuri la întrebări cum ar fi: Cum facem să-i împrietenim pe cei mici cu cărţile?, Care sunt beneficiile poveştilor terapeutice pentru copii? Ce se află în spatele refuzului copilului de a citi?, Cum sprijinim copiii cu dificultăţi de citire?, Cum clădeşti o relaţie bazată pe empatie şi respect între tine şi copil?

La întâlnirea ce are ca temă „Cum să-ți motivezi copilul să citească” va participa alături de psihoterapeut Adina Drâmbe și logopedul Mara Cădinoiu, care va împărtăși celor prezenți sfaturi utile ce se concentrează pe îmbunătățirea abilităților copilului de a înțelege și de a se exprima.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.