Mozaic

De 8 martie, Primăria Aiud organizează „Sărbătoarea Primăverii”

Primăria municipiului Aiud anunță organizarea evenimentului „Sărbătoarea primăverii”, dedicat doamnelor și domnișoarelor din municipiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pe data de 8 martie 2023, începând cu ora 17, la unul dintre restaurantele din localitate.

Evenimentul va fi un prilej de bucurie și distracție pentru femeile din comunitatea aiudeană, spun reprezentanții municipalității aiudene. Potrivit acestora, momentul principal al serii va fi un concert extraordinar susținut de către cântăreața Mirabela Dauer, care „va încânta publicul cu cele mai frumoase melodii din repertoriul său”.

„Pentru a participa la eveniment este necesar să obțineți un voucher gratuit de acces, care poate fi ridicat personal începând cu data de 27 februarie 2023, de la Biroul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Aiud. Numărul de locuri este limitat, așadar vă încurajăm să vă asigurați voucherul cu cât mai mult timp înainte de eveniment”, mai transmit reprezentanții autorității locale.

„Această sărbătoare a primăverii este o ocazie de a celebra frumusețea, puterea și importanța femeilor în societatea noastră. Vă așteptăm cu drag să luați parte la acest eveniment special și să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Femeii!”, se mai arată în mesajul Primăriei municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.