Social

Peste 6.500 de utilizatori din județul Alba au rămas fără energie electrică

Prefectura Alba transmite că în județ sunt 13 linii de medie tensiune afectate și 6.565 de utilizatori nealimentați cu energie electrică.

„La nivelul județului Alba sunt 13 linii de medie tensiune afectate, 112 PT nealimentate și 6.565 de utilizatori nealimentați cu energie electrică. Se acționează cu peste 10 echipe DEER (Electrica) pentru remedierea defecțiunilor. De asemenea, toate instituțiile cu atribuții în gestionarea situațiilor apărute – ISU, IPJ, IJJ, Secția Drumuri Naționale, DEER, DPL și SVSU – sunt prezente în teren cu echipe și intervin pentru înlăturarea oricăror probleme survenite”, informează Prefectura duminică seară.

Sursa citată precizează că pe drumurile naționale și județene nu sunt blocaje și se acționează preventiv cu utilaje de deszăpezire, în special în zonele montane.

„În urma intrării în vigoare a codului portocaliu de ninsori abundente și depunere de strat de zăpadă consistent, cu valabilitate în intervalul 26.02.2023, ora 10:00, până mâine, 27 februarie, ora 15:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat hotărârea nr. 3, privind stabilirea măsurilor care se impun pentru gestionarea eventualelor riscuri generate de codul portocaliu”, a mai anunțat Instituția Prefectului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.