Sănătate

Medicul urolog Eugen Brîndaș anunță că demisionează de la Spitalului Orășenesc Cugir

Medicul Eugen Brîndaș anunță că își va înceta activitatea la Spitalul Orășenesc Cugir (foto: Dr.Eugen Brîndaș | Facebook)

După un conflict profesional cu un coleg ortoped, medicul urolog Eugen Brîndaș, angajat al Spitalului Orășenesc Cugir, anunță că demisionează. Medicul își încheie astfel o carieră de patru ani și jumătate la spitalul din Cugir.

„Cu mult respect va anunt ca incepand cu data de 6.03.2023 imi voi da demisia de la Spitalul Or. Cugir”, a scris pe contul său de socializare medicul Brîndaș. El își explică gestul prin faptul că s-a săturat să fie „în bătaia puștii fără motiv”, reproșând acest lucru „mai ales colegilor pe care i-am ajutat și i-am adus la Spitalul din Cugir, în special Dr. Summant (ortoped)”.

Medicul Brîndaș acuză că acesta ar fi convins doi pacienți să fie „martori mincinoși” și care să depună mărturie la Comisia de discplină a spitalului că ar fi fost înjurați de medicul urolog.

„Știți f[oar]t[e] bine că de 4 ani jum[ăt]ate de când am venit aici am ajutat pe toată lumea, și am facut și din imposibil posibil”, mai spune Eugen Brîndaș.

„Refuz să mai coordonez CPU, refuz să îmi mai asum cazurile pe care el refuză să le vadă, pacienți în stare gravă, pacienți care puteau fi rezolvați aici și pentru care m-am milogit de multe ori în multe centre să fie luați să fie rezolvați pentru că am vrut să îmi fac datoria ca și om în primul rând”, a mai transmis medicul urolog.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.