Administrație

Primăria Aiud organizează concurs pentru recrutarea unui arhitect-șef

sgm

Primăria municipiului Aiud organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului vacant, funcție publică de conducere specifică de arhitect, șef al Direcției Arhitect-Șef din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Aiud.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă de arhitect diplomat, urbanist diplomat sau de conductor arhitect, precum și de inginer în domeniul construcțiilor sau inginer cu specialitatea inginerie economică în construcții, absolvenți ai cursurilor de formare profesională continuă de specialitate în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului și autorizării construcțiilor.

De asemenea, vechime minimă în specialitatea studiilor trebuie să 7 ani.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 30 martie 2023, de la ora 11, la sediul Primăriei Municipiului Aiud. Interviul ulterior va fi susținut într-un termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 27 februarie – 20 martie 2023 (ora 16,00), la sediul Primăriei Municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.