Social

Un șofer a fost înregistrat circulând cu viteza de 210 km/h pe autostrada A1

Autoturismul a fost înregistrat cu o viteză cu 80 de km/h mai mare decât cea legală (foto: IPJ Sibiu)

Un șofer a fost înregistrat circulând cu viteza de 210 km/h pe autostrada A1, în județul Sibiu, în timpul unei acțiuni de control a polițiștilor rutieri.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, șoferul are 37 de ani și este din municipiul București.

„Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, dovada eliberată fiind fără drept de circulație”, se arată în comunicat.

Conform aceleiași surse, polițiștii au organizat, sâmbătă, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1, cu radare în sistem cascadă.

Polițiștii rutieri au controlat 125 de autovehicule și au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 48.000 de lei. Cele mai multe sancțiuni, 86, au fost aplicate șoferilor care au încălcat regimul de viteză.

De asemenea, 19 permise de conducere au fost reținute, dintre care 12 pentru depășirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru conducere pe sens opus și unul pentru alte abateri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.