Social

Bărbat cercetat pentru înșelăciune. Dădea anunțuri că face monumente funerare, lua banii și apoi nu mai răspundea la telefon

Bărbatul a postat pe internet un anunț prin care oferea servicii de confecționare și montare a monumentelor funerare (fotografie de arhivă)

Polițiștii din Sebeș au identificat un bărbat din Câmpeni care este bănuit că ar fi postat un anunț pe internet prin care oferea servicii de confecționare și montare a monumentelor funerare, iar după ce ar fi încasat banii nu ar mai fi onorat obligația.

Marți, 7 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă sesizată poliție la data de 20 mai 2022.

Din cercetări a rezultat că, în luna aprilie 2022, bărbatul ar fi postat un anunț, pe internet, prin care oferea servicii de confecționare și montare de monumente funerare, împrejurare în care ar fi încasat, prin transfer bancar, pe cardul unei cunoștințe, suma de 850 de lei, de la un cetățean din municipiul Sebeș.

Ulterior, nu ar mai fi răspuns la telefon, nu ar fi efectuat lucrarea promisă și nici nu ar fi restituit banii. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.