Social

Accident cu ATV-ul produs la Arieșeni

La aproape trei săptămâni de la producerea unui foarte grav accident cu un ATV, în zona stațiunii Vârtop din comuna Arieșeni, iată că salvatorii montani din Alba au fost din nou solicitați prin SNUAU 112, să intervină ca echipă de prim răspuns în cazul altei femei, în vârstă de 18 ani, din Arad, victimă a unui accident rutier, în timp ce se deplasa cu un ATV.

Potrivit unei informări realizate de Serviciul Public Județean Salvamont Alba pe contul de socializare a instituției, ajunși la fața locului, salvamontiștii din Alba, sprijiniți de colegii din Bihor, au observat că ATV-ul era răsturnat pe marginea drumului iar persoana accidentată era întinsă pe carosabil.

Imediat, salvatorii montani au asigurat zona, au evaluat victima și au acordat primul ajutor. De asemenea, persoana accidentată a fost izolată contra temperaturilor scăzute și a ploii, până la sosirea unui echipaj al Ambulanței, pentru transportul victimei la o unitate spitalicească.

„Creșterea numărului accidentelor, unele deosebit de grave, soldate cu decesul sau rănirea gravă a unor nevinovați, în care sunt implicate persoane care conduc ATV-uri, ne determină să revenim cu un gând: Până când?”, transmit reprezentanții Serviciul Public Județean Salvamont Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.