Social

Bărbat din Sibiu cercetat pentru furt la Sebeș

Luni, 13 martie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost sesizată poliției la data de 30 decembrie 2022.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în sarcina acestuia s-a reținut faptul că în urma unor neînțelegeri cu administratorul unei societăți comerciale din comuna Șpring, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui spațiu în care erau depozitate mai multe scule electrice și un motostivuitor și le-ar fi sustras.

Ulterior, bunurile, a căror valoare a fost estimată la 35.000 de lei, ar fi fost transportate în municipiul Sibiu unde ar fi fost valorificate.

Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciului, în dimineața zilei de 13 martie 2023, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au efectuat o percheziție, pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost recuperat mare parte din prejudiciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.