Administrație

Teiușeni amendați și obligați să curețe zona unde au aruncat gunoaie

Polițiștii i-au identificat pe vinovați, i-au amendat și obligat să curețe zona (foto: Primăria Teiuș)

Doi localnici din orașul Teiuș surprinși de polițiștii locali în timp ce aruncau deșeuri menajere în apropierea unui pârâu au fost amendați cu câte 1.000 de lei și obligați, totodată, să curețe zona, potrivit unui comunicat postat, luni, pe pagina de Facebook a Primăriei.

„În cadrul activității zilnice, derulate sub imperativul ‘Toleranță zero la gunoaie’, polițiștii locali din orașul nostru au depistat pe numita N.G., de 59 de ani, și numitul C.D., de 28 de ani, ambii din orașul Teiuș, care, în total dispreț față de munca și efortul marii majorități, de a avea un oraș curat, au aruncat gunoaie menajere în zona Daneții, în apropierea Văii Geoagiului! Pentru fapta lor au fost sancționați fiecare cu suma de 1.000 de lei, cu obligația de a salubriza zona”, au transmis autoritățile locale.

Reprezentanții Primăriei Teiuș fac un apel către locuitorii orașului să sesizeze orice faptă de natura celor prezentate mai sus la numerele de telefon ale Poliției Locale Teiuș sau să înștiințeze, prin e-mail, administrația locală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.