Economie

Deșeuri indisponibilizate de polițiști la Unirea

Peste 100 de litri de deșeuri periculoase și 13 tone de deșeuri nepericuloase au fost indisponibilizate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma unui control la o persoană fizică care dezmembrează vehicule scoase din uz. Polițiștii au deschis un doar penal.

Marți, 14 martie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Unirea au efectuat un control în localității Unirea, la un punct de lucru al unei întreprinderi familiale, specializată în colectarea vehiculelor scoase din uz.

În urma controlului polițiștii au constat că mai multe vehicule scoase din uz erau depozitate în condiții neconforme, atât pe domeniul public cât și pe suprafețe nebetonate, nedepoluate, existând scurgeri de produse petroliere.

A fost indisponibilizată o cantitate de 115 litri de deșeuri periculoase și 13.600 kilograme de deșeuri nepericuloase și a fost deschis un dosar penal, pentru neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.