Administrație

Finanțări nerambursabile pentru activități sportive și culte religioase din Aiud

Primăria Aiud va finanța activități sportive și religioase pe bază de proiecte

A început perioada de depunere a proiectelor de interes public local pentru acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul municipiului Aiud, conform legii numărul 350/2005, informează Primăria Aiud.

Potrivit reprezentanților autorității locale, se vor acorda finanțări nerambursabile pentru activități sportive (50.000 de lei) și culte religioase (50.000 lei).

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 12 aprilie 2023, ora 16.00, iar durata de implementare a proiectelor până la 30 noiembrie 2023.

Solicitanții trebuie să fie persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial – asociații ori fundații constituite conform legii – sau culte religioase recunoscute conform legii și să aibă domiciliul/sediul sau filiala în municipiul Aiud

Regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Aiud și documentația de solicitare a finanțării nerambursabile, precum și informații suplimentare se pot obține de la Biroul Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, str. Cuza Vodă nr. 1, cod poștal 515200, județul Alba, telefon 0258/861310 și de pe site-ul instituției, la următorul link: https://www.aiud.ro/index.php/informatii_publice/finantari_nerambursabile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.