Administrație

A fost semnat contractul de execuție pentru Gradinița nr. 16 din Alba Iulia

Primarul Gabriel Pleșa a semnat contractul de execuție (foto: Primăria Alba Iulia)

Luni, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a semnat contractul de execuție pentru Gradinița nr. 16, din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa”, informează edilul.

„Ne-am dorit construirea unei clădiri la standarde moderne, necesară pentru educația preșcolară, deoarece Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 nu a funcționat într-o clădire proprie, deși deservește trei mari cartiere ale orașului: Ampoi I, Ampoi II și Ampoi III”, a declarat Gabriel Pleșa.

Noua grădiniță va dispune de 160 de locuri și se va realiza prin extinderea pe verticală și orizontală a cantinei existente. Se vor efectua și lucrări de amenajări exterioare precum un loc de joacă pentru copii, alei carosabile și trotuare.

„Mereu am subliniat importanța educației celor mici, iar în acest moment sunt deosebit de încântat că astfel de proiecte, fie ele creșe sau grădinițe, toate în beneficiul micuților albaiulieni, prind contur”, a mai transmis primarul.

Licitația a fost câștigată de către Tobimar Construct SRL, iar valoarea totală este de 18.8 milioane de lei cu TVA, cu o durată de execuție de 14 luni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.