Administrație

„Anghel Saligny”. Ministrul Dezvoltării a semnat noi contracte de peste 655 milioane de lei. Printre beneficiari se află și județul Alba

Județul Alba apare din nou pe lista beneficiarilor Programului „Anghel Saligny”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 53 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 655.046.591,66 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea unor podețe, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se ridică la 798, în valoare totală de 8.554.288.659,12 lei.

Potrivit MDLPA, județele beneficiare sunt: Sibiu, Mureș, Ialomița, Suceava, Iași, Dâmbovița, Bacăi, Covasna, Alba, Bistrița-Năsăud, Ialomița, Teleorman, Buzău, Dolj, Prahova, Argeș, Călărași, Bacău, Vrancea Cluj, Hunedoara, Brăila, Tulcea, Caraș-Severin, Galați, Sălaj, Mehedinți, Dâmbovița, Botoșani, Vâlcea și, nu în ultimul rând, Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.