Social

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” Mesajul de adio lăsat de tânărul care și-a spânzurat copilul

Foto: Observatornews.ro

Bogdan, tânărul din Alba Iulia care și-a omorât copilul de un an și apoi și-a pus capăt zilelor, a lăsat un mesaj de adio pe Instagram înainte de a comite îngrozitoarea crimă.

Principalul motiv al crimei urmate de sinucidere din cartierul Ampoi din Alba Iulia a avut drept cauză răzbunarea. Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărțise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să își omoare fiul, spun vecinii bărbatului.

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiți morți, iar după despărțirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul.

Bogdan a postat pe Instagram mesajul de adio, precum și mai multe fotografii, iar ulterior nu a mai putut fi contactat, motiv pentru care tânăra a sunat la numărul unic de urgență 112.

Polițiștii s-au deplasat la apartamentul indicat de femeie, însă ușa era închisă, iar proprietarul le-a interzis să spargă ușa. Astfel, polițiștii au așteptat ca proprietarul să vină de la Turda cu cheile, iar în momentul în care a ajuns, s-a stabilit că ușa era încuiată pe interior, astfel că polițiștii au spart ușa și au intrat.

Din nefericire, copilul de un an era deja mort, la fel ca și tânărul de 27 de ani.

Mesajul de adio lăsat de tânărul care și-a omorât copilul

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el?”, astfel începe mesajul bărbatului sinucigaș.

„De ce îți bați joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat ‘ce planuri de viitor aveți cu băiatul meu’ și nu ați spus nimic. Eu țin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te lași manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el?”, continuă acesta.

„De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porția și necunoscutul ăla se preface că îmi iubește copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreții pe bărbatul ăla. Încă pot alege”, a scris Bogdan Radu într-o postare pe Instagram de noaptea trecută, înainte de a-și ucide fiul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.