Social

Doi tineri din comuna Rădești au fost reținuți pentru omorârea unui câine

Cei doi tineri sunt acuzați că ar fi capturat și omorât un câine (fotografie de arhivă)

Doi tineri din comuna Rădești au fost reținuți de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, după ce unul dintre ei ar fi omorât un câine, iar celălalt l-ar fi ajutat să îl captureze.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, luni, 27 martie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 29 de ani, din Leorinț, comuna Rădești și față de unul de 30 de ani, din aceeași localitate, care sunt cercetați pentru uciderea, cu intenția a animalelor, fără drept, respectiv complicitate la uciderea, cu intenție, a animalelor, fără drept.

Se pare că, în seara zilei de 23 martie, cei doi ar fi urmărit câinele unui vecin, care scăpase din curtea acestuia și l-ar fi prins în curtea unuia din ei, context în care cel de 29 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu o sapă.

Câinele ar fi reușit să sară gardul imobilului, iar ulterior a fost găsit mort, pe un câmp, de către proprietar, care a anunțat poliția.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.