Educație

Săptămâna Verde la Aiud. Despre natură și educație

Elevii de la mai multe școli din Aiud au participat, în cadrul unei „săptămâni verzi”, la un proiect vizând educația despre biodiversitate în spații urbane, informează reprezentanții Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud.

Potrivit acestora, „peste 100 de elevi ai Școlii Gimnaziale ‘Ovidiu Hulea’ Aiud, alături de elevii Liceului Tehnologic Agricol ‘Alexandru Borza’ Ciumbrud au oferit naturii un strop de culoare și speranță pentru orașe mai verzi, în cadrul proiectului ‘Educație despre biodiversitate în spații urbane’, propus de Fundația WorldSkills Romania, finanțat de Raiffeisen Comunitati și European Platform Urban Greening”.

Astfel, în aceste zile au fost montate în curtea liceului hotelurile pentru polenizatori realizate de elevii clasei a VI-a și au fost pregătite grădini pentru polenizatori.

„Educația respectului pentru natură se formează de la cele mai mici vârste, iar liceele agricole pot deveni modele de bune practici pentru colegii mai mici”, mai transmit reprezentanții Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.