Social

Tânăr din Ighiu cercetat în stare de arest pentru tâlhărie

Un tânăr din comuna Ighiu va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie, după ce, împreună cu un al tânăr, din Alba Iulia, ar fi sustras, prin violență, poșeta unei femei.

Potrivit unui comuicat al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în data de 21 martie 2023, în jurul orei 21,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din localitate că ar fi observat două persoane care ar fi sustras sau ar fi încercat să sustragă poșeta unei femei în vârstă, în timp ce aceasta se afla în apropierea unuia dintre blocurile de locuințe de pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificată victima, o femeie de 71 de ani din Alba Iulia, iar ulterior au fost identificați doi tineri, de 17 și 18 ani, primul din comuna Ighiu, iar cel de-al doilea din Alba Iulia, ca persoane bănuite de săvârșirea faptei.

Se pare că cei doi ar fi imobilizat-o pe femeie și i-ar fi sustras poșeta, după care ar fi fugit în direcții diferite.

Cei doi tineri au fost ulterior depistați și reținuți de către polițiști, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Eu au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de tânărul de 18 ani a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, iar cel de 17 ani a fost prezentat instanței de judecată, pe numele său fiind emis, la data de 30 martie 2023, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.