Economie

Azets Insight Romania deschide un punct de lucru în municipiul Aiud. Vrea să angajeze 35 de salariați

Sediul din Alba Iulia al Azets România (fotografie de pe site-ul companiei | https://www.azets.ro/)

Prezentă la Târgul de Joburi pe care l-am organizat în vara anului trecut, Azets Insight Romania a luat decizia de a deschide un punct de lucru în municipiul Aiud, anunță Primăria municipiului Aiud.

Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii outsourcing în contabilitate, payroll, fiscalitate și alte servicii de consultanță financiară către un număr foarte mare de companii din Europa, cu aproape 8.500 de angajați, dintre care 900 lucrează în România.

Compania va avea punctul de lucru în municipiul Aiud, str. Ștefan cel Mare, nr. 10 și cel mai probabil își va începe activitatea în luna mai 2023.

Compania încearcă să angajeze funcționari în domeniul administrativ, consultanți pentru salarizare, contabili juniori și operatori de date. Anunțurile de angajare sunt deja disponibile pe site-urile de specialitate, mai precizează reprezentanții autorității locale.

Azets România are sediul principal la Sibiu unde în prezent lucrează peste 450 de angajați în departamentele de Contabilitate, Salarizare și Validare.

Compania a deschis cel de-al doilea sediu din România în februarie 2015 la Alba Iulia. Dacă pe atunci firma pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent numărul angajaților a ajuns la 270.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.