Educație

Săptămâna verde la Aiud. Între plantarea de flori și Africa de dincolo de pădure

Cu ocazia Lunii Pădurii, elevi ai Școlii Gimnaziale „Axente Sever” și ai Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” au participat săptămâna trecută la acțiuni de salubrizare a unor diferite zone verzi din municipiul Aiud, precum și la acțiuni de plantare de flori, informează Primăria municipiului Aiud.

Tot săptămâna trecută, cu participarea a peste 100 de elevi curioși, a avut loc conferința cu titlul „Africa, dincolo de pădure”, susținută de dr. Gianluca D’Amico, cadru universitar al Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinara, Departamentul de Parazitologie. Acesta a reușit să transmită elevilor emoțiile experientelor trăite în călătoriile sale din Africa, precum și importanța protejării habitatelor naturale și a speciilor aflate în pericol datorită activității umane.

Elevii au fost coordonați de profesorii Sorinela Hornar, Luminița Sevastian, Rodica Petruțiu, Nicoleta Mițo, Luminița Manole, Delia Banciu, Claudia Hirean, Cristian Biro, Alina Gîlea, Liliana Cîmpean, Ioana Moga, Casandra Ioan, Corina Pojar și Filimon Ildiko.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.