Administrație

Digitalizarea administrației locale. Certificatele de atestare fiscală pot fi obținute online de albaiulieni

Eliberarea Certificatelor de atestare fiscală este, începând de marți, disponibilă online pentru albaiulieni, anunță primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa

„Acesta este un serviciu care reprezintă normalitatea, pe care mi-am dorit să îl putem oferi cetățenilor, pentru a-i scuti de deplasarea la sediul nostru și pentru a evita statul la coadă, deoarece timpul fiecăruia dintre noi este foarte prețios. Venim în sprijinul cetățenilor de fiecare dată când avem ocazia, pentru a oferi servicii cât mai prompte tuturor celor care au nevoie”, a mai spus edilul albaiulian.

Cererea de Eliberare Certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice poate fi accesată din Portalul de servicii Online (https://portal.apulum.ro/cmsSE/). Astfel, pe baza unui cont verificat din „Meniul Servicii Online – Taxe și Impozite” se poate depune solicitarea, urmând ca, în cel mai scurt timp, certificatul fiscal cu semnătura electronică calificată să fie furnizat în contul cetățeanului.

Potrivit reprezentanților autorității locale, portalul este în continuă dezvoltare, astfel că, pe parcursul utilizării pot apărea unele erori.

„De aceea vă rugăm să înțelegeți acest aspect și să ne comunicați eventualele probleme de funcționalitate la adresa de email suport-portal@apulum.ro, pentru a putea fi remediate în cel mai scurt timp”, mai transmit reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.