Social

Sărbători fără evenimente grave de Paști. Polițiștii din Alba au constatat 38 de infracțiuni

Pe perioada Sărbătorilor Pascale, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au intervenit la 158 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat 252 de amenzi și au reținut 13 permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 14 – 17 aprilie 2023, peste 180 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, investigații criminale, transporturi și arme, au acționat, zilnic, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Polițiștii au fost organizați în echipaje mixte de ordine și siguranță publică în colaborare cu jandarmi și polițiști locali, astfel că în această perioadă, în județul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii și siguranței publice și nici accidente rutiere grave.

În această perioadă, au fost constatate 252 de abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 94.715 lei, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 158 de evenimente, din care 144 au fost solicitări ale cetățenilor făcute prin serviciul de urgență 112, iar polițiștii au constatat 38 de infracțiuni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.