Social

Incendiu izbucnit în apropierea postului de radio Hit FM din Sebeș

Foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba

Un incendiu a izbucnit miercuri la o anexă a unui restaurant din municipiul Sebeș, în proximitatea căreia se află și studioul unui post local de radio.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Stația de pompieri Sebeş a intervenit miercuri, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeş, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în municipiul Sebeş.

„Este vorba despre un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din incinta unui restaurant”, au precizat reprezentanții ISU.

Pompierii au acționat pentru localizarea şi stingerea în totalitate a incendiului cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Reprezentanții postului de radio Hit FM Alba au transmis, la rândul lor, că jurnaliștii și invitații acestora au fost evacuați, iar programele au fost întrerupte pentru câteva minute.

„Dorim să felicităm echipajul de pompieri care a ajuns foarte repede la locul incendiului și care a reușit stingerea lui într-un timp foarte scurt”, au precizat aceștia.

Potrivit colonelului Ovidiu Costea, o parte dintre pompierii militari prezenți la intervenție au fost la prima lor misiune.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii incendiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.