Administrație

O subunitate poștală din Horea a primit numele lui Corneliu Olar

În prezența oficialităților locale și a unui director zonal al Poștei României, subunitatea rurală din localitatea Horea a primit marți numele lui Corneliu Olar, fost parlamentar al Partidului Național Liberal de Alba și un „ambasador al moților la București”. Corneliu Olar a a murit în 14 februarie 2022, bolnav de cancer.

„Prefectul Nicolae Albu a participat, astăzi, alături de domnul Florin Valentin Ștefan, Directorul general al Companiei Naționale Poșta Română S.A., de domnul Bogdan Năstase Directorul Sucursalei Brașov, d-na Daniela Văduva director O.J.P. Alba și primari din zona Munților Apuseni, la deschiderea oficială a Ghișeului poștal exterior rural Horea – ,Corneliu Olar’ din comuna Horea, aparținând de Oficiul Zonal Poștal Câmpeni”, a anunțat prefectul județului Alba.

Această subunitate a fost redenumită la inițiativa autorităților locale, pentru a-l omagia pe Corneliu Olar, primar al comunei și membru al Camerei Deputaților în perioada 2008-2012, 2016-2020, respectiv 2020 – până la trecerea în neființă în anul 2022. Acesta a fost inițiatorul mai multor propuneri legislative menite să-i ajute pe moți, iar împreună cu primarii din Apuseni a înființat „Ambasada Moților” în București.

Ghișeul poștal Horea „Corneliu Olar” este situat în sediul Primăriei comunei Horea, deservind 794 de gospodării ale comunei Horea.

Programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 10:00-14:00, putându-se efectua următoarele servicii: prestații poștale clasice, contracte de prestări servicii poștale, Western Union, Ria Money Transfer și mandate poștale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.