Social

Cameră de supraveghere furată „în direct” de un bărbat care voia să abandoneze deșeuri într-o parcare

O cameră de supraveghere montată de drumari într-o parcare, pentru a fi depistați cei care abandonează deșeuri, a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un camion.

Cameră de supraveghere a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR, imaginile fiind trimise Poliției Arad. Furtul a avut loc într-o parcare aflată între localitățile arădene Pecica și Nădlac.

„La fiecare informare pe care o facem cu privire la activitățile de salubrizare din parcările de pe drumurile naționale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7 între Pecica și Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar aparatul a fost furat”, au transmis, vineri, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, care au publicat și imaginile video pe pagina de Facebook a instituției.

În înregistrarea făcută pe timp de noapte se vede cum un TIR se apropie de stâlpul pe care e instalată camera, un bărbat coboară din cabină și demontează dispozitivul. Imaginile au fost blurate pentru a se proteja identitatea conform regulilor GDPR, însă ele vor fi analizate de polițiștii arădeni, care le-au primit de la reprezentanții DRDP Timișoara.

https://www.facebook.com/watch/?v=1927690187570082

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.