Sănătate

Profesorul dr. Nadim Al Hajjar este noul președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic

Profesorul univ. dr. Nadim Al Hajjar este noul președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic (foto: Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca | Facebook)

Profesorul dr. Nadim Al Hajjar, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, este noul președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic.

Recent, cu prilejul celei de-a 15-a ediții a Conferinței Naționale a Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic, dr. Nadim Al Hajjar a fost ales președinte al asociației, în cadrul adunării generale.

„Domnul prof. dr. Nadim Al Hajjar, Directorul Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat (CSUD) din cadrul universității noastre, este noul președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic.

Numirea sa a avut loc în cadrul Adunării Generale a asociației, care a avut loc în 20 aprilie, odată cu cea de-a 15-a ediție a Conferinței Naționale a Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic”, a anunțat Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Dr. Nadim Al Hajjar este și un bun comunicator, oferind adeseori publicului, prin intermediul mass-media, sfaturi prețioase în privința prevenției și tratamentului cancerului de colon. „Întotdeauna trebuie să iei în calcul beneficiile și siguranța pacientului, care trebuie să fie mai presus decât orice alte considerente. Efectuarea unui tratament corect trebuie să fie principiul care guvernează actul medical”, spune profesorul Nadim Al Hajjar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.