Social

Victima accidentului de pe DJ 107 a murit

Bărbatul rănit grav într-un accident produs joi între un autoturism și un camion pe DJ 107, pe raza localității Cetatea de Baltă, în urma căruia a izbucnit și un incendiu, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

După ce a fost scoasă din autoturism, victima a fost preluată de un echipaj medical și i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

„Din nefericire, conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Victima are între 40 și 50 de ani și a rămas încarcerată în urma impactului dintre cele două autovehicule.

Potrivit ISU Alba, echipajele prezente la fața locului au acționat prioritar pentru extragerea persoanei încarcerate în autoturismul implicat și lichidarea incendiului izbucnit la nivelul acestuia.

Conducătorul autocamionului nu necesită îngrijiri medicale.

Incendiul izbucnit la nivelul autoturismului a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari.

La locul accidentului fuseseră trimise două autospeciale cu apă și spumă, de la Blaj și Târnăveni, un echipaj de descarcerare de la Târnăveni, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță tip C1 – Terapie Intensivă Mobilă, precum și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș.

În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe DJ 107, pe raza localității Cetatea de Baltă, a precizat Poliția, care a menționat că efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.