Economie

Pentru anul 2022, Delex anunță o cifră de afaceri în creștere până la 5 milioane de euro

Depozit de convectoare al companiei (foto: Delphi Electric)

Ca urmare a creșterii interesului românilor pentru energia verde și extinderea activității companiei în domeniul energiilor regenerabile, compania Delphi Electric din Alba Iulia a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, având doar 16 angajați în România și trei în sucursala din Belgia.

Delphi Electric, cunoscută acum sub brandul Delex, este o companie creată în anul 2005 pentru a oferi soluții de independență energetică pentru clădiri.

„Am început cu sisteme de încălzire electrice și ne-am extins în domeniul energiilor regenerabile (sisteme fotovoltaice, pompe de căldură, sisteme de ventilație). Suntem printre puținele societăți românești care și-au extins activitatea în afara țării, având din 2019 o sucursală în Belgia (Delex Belgium BV). Pe lângă distribuția de produse de calitate, la un preț competitiv, în domenii precum energie electrică, încălzire radiantă și degivrare, dar și energie regenerabilă, oferim servicii de design și suport tehnic la nivel național”, spune Dorin Fleșeriu, CEO și owner Delex.

Delex și-a extins activitatea în domeniul încălzirii radiante și de degivrare pentru sisteme industriale, printre proiectele de anvergură gestionate fiind acoperișul stadionului Arena Națională, termocentrala de la Borzești sau Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. De asemenea, cel mai mare sistem de degivrare din România, de peste 600kW, este instalat la Arad, prin partenerii regionali ai firmei Delex.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.