Administrație

Au fost inaugurate băile sărate de la Ocna Mureș

Vineri, la Ocna Mureș a fost inaugurată Baza de Tratament și Agrement Ocna Mureș. Realizat printr-o investiție în parteneriat de Consiliul Județean Alba și Primăria Ocna Mureș, obiectivul dorește să devină „o oportunitate de dezvoltare pentru acest oraș aflat în plină ascensiune și un beneficiu pentru locuitorii săi și numai”.

Potențialul balnear și turistic al apelor sărate începe să fie valorificat prin deschiderea noului complex balnear Baze de Tratament și Agrement Ocna Mureș, transmit reprezentanții Consiliului Județean Alba.

La deschidere au participat reprezentaţi ai instituţiilor publice judeţene și locale, oameni politici, specialiști în domeniul balneologiei și, bineînţeles, proiectantul și constructorul complexului.

Avându-i ca amfitrioni pe președintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel și pe primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vinţeler, acest eveniment unic pentru istoria orașului și a județului Alba a fost marcat prin înmânarea unor bilete în ediţie aniversară, biletul cu numărul 1 fiind oferit complexului reprezentat de doamna Cornelia Oltean, președintele Consiliului de Administraţie.

„Fiind vorba de un moment istoric, unul dintre biletele aniversare a fost acordat Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, pentru a fi păstrat și arătat generațiilor viitoare”, au mai transmis reprezentanții Consiliului Județean.

Baza de Tratament și Agrement Ocna Mureș se va deschide publicului sâmbătă, 13 mai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.