Administrație

Jandarmii din Alba promit un weekend în siguranță

În perioada 12-14 mai, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” (IJJ) Alba și Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfășoară pe raza județului Alba.

Potrivit unui comunicat al IJJ Alba, jandarmii vor fi prezenți la evenimentul Noaptea Muzeelor desfășurat la Biblioteca Batthyaneum, Muzeul Museikon și Muzeul Unirii precum și la Sărbătoarea Libertății, organizată la Blaj pe Câmpia Libertății.

Sâmbătă, în municipiul Alba Iulia se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele CSM Unirea Alba Iulia și CS Metalurgistului Cugir, iar în Ocna Mureș meciul de fotbal dintre CS Ocna Mureș – ACS Târgu Mureș.

„Tot sâmbătă, în municipiul Alba Iulia, vom fi prezenți la marșul motocicliștilor, manifestare promoțională pentru conștientizarea motocicliștilor în trafic. Vom fi prezenți și în localitatea Ciugud la manifestarea promoțională CoBuild unde va fi o expoziție de utilaje. Duminică, vom asigura măsuri de ordine publică în localitatea Iclod pe timpul unei manifestări religioase ocazionată de sărbătorirea hramului bisericii”, transmit reprezentanții instituției.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și să adopte un comportament civilizat.

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.