Mozaic

Festivalul AlbaFest – între 23 și 25 iunie, în Piața Cetății din Alba Iulia

O nouă ediție a evenimentului AlbaFest va avea loc între 23 și 25 iunie, în Piața Cetății din Alba Iulia, unde sunt așteptați circa 40.000-50.000 de participanți, au anunțat miercuri organizatorii.

„Mai bine de o jumătate de milion de oameni au participat, de la prima ediție și până în 2022, la AlbaFest – cel mai important eveniment muzical din Cetatea Alba Carolina. Municipalitatea din Alba Iulia și-a propus să completeze aceste cifre impresionante cu cel puțin alți 40-50.000 de participanți, albaiulieni și turiști, la ediția de anul acesta”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Alina Eremia, Andia, Cabron, Carla’s Dreams, Gașca Zurli, Holy Molly, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Mario Fresh, Smiley, The Motans, Vița de Vie – aceștia vor încânta publicul la ediția din 2023 a festivalului de la Alba Iulia.

„Singurul regret al fiecăruia dintre noi, când vine vorba de AlbaFest, e că am ratat doi ani și tot atâtea ediții, din cauza pandemiei. Din fericire, aceasta a trecut, iar din 2022 suntem ‘back in business’. AlbaFest a devenit și rămâne nava noastră amiral, flagship-ul nostru în materie de evenimente și nu am nicio îndoială că ediția de anul acesta va fi una nu doar la înălțimea așteptărilor, ci una remarcabilă, memorabilă”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, potrivit comunicatului menționat.

AlbaFest este o marcă înregistrată a municipiului Alba Iulia și, în același timp, și singurul festival urban din România care a fost creat și dezvoltat ca un eveniment muzical major cu acces gratuit pentru public.

Nici anul 2023 nu aduce o schimbare în acest sens, participarea la toate momentele festivalului fiind, în continuare, complet gratuită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.