Social

O mașină a fost lovită de tren la Zlatna

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit duminică de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în orașul Zlatna, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

„Astăzi (duminică – n.r.), în jurul orei 13.30, polițiștii din Zlatna au fost sesizați cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea din orașul Zlatna a avut loc un accident. Din primele informații, un autoturism nu s-a asigurat corespunzător și a fost surprins și accidentat de un tren. În urma accidentului, nu au rezultat victime”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Şi reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba au precizat că SVSU Zlatna a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident feroviar produs pe raza orașului Zlatna.

„Este vorba despre un autoturism lovit de tren. În autoturism se aflau două persoane, ambele ieșite din autoturism la sosirea forțelor de intervenție”, au menționat cei de la ISU Alba.

Este cel de-al doilea accident produs în acest an pe linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna, unde circulă trenuri operate de o firmă privată.

În ianuarie, un autoturism a fost lovit de un tren pe raza localității Şard, tot la o trecere la nivel cu calea ferată, fără a fi înregistrate victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.