Social

Acțiune pe DJ 107 M, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei

Polițiștii din Aiud au acționat, pe Drumul Județean 107 M, pe tronsonul Livezile – Poiana Aiudului – Colțesti – Rimetea – limită județul Cluj (Buru) și au depistat 47 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Alți 11 conducători auto au fost sancționați pentru încălcarea altor norme privind circulația rutieră.

În zilele de 20 și 21 mai 2023, în intervalele orare 08.00-12.00 și 15.00-19.00, polițiștii rutieri din Aiud au desfășurat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere și depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație privind viteza, pe DJ 107 M, pe tronsonul cuprins între localitățile Livezile – Poiana Aiudului- Colțești- Rimetea – limită județul Cluj (Buru).

Polițiștii au depistat 47 de conducători auto care au depășit regimul legal de viteză și i-au sancționat pe alți 11, pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 12.907 lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere, pentru conducere agresivă și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.